Home » 2013 » June

Monthly Archives: June 2013

Recent Posts

ANUNT IMPORTANT pentru anii terminali

A fost aprobată prin H.S. nr.29/17.06.2013, Anexa 3, modificarea structurii anului universitar 2012/2013 pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie (anii terminali) după cum urmează:

  • Perioada de desfăşurare a examenului de licenţă din luna septembrie va fi: 02.09.2013 – 07.09.2013;
  • Se prelungeşte sesiunea de restanţe şi măriri de note 25 iunie – 29 iunie 2013 cu o săptămână, respectiv 2 săptămâni în perioada 25 iunie – 5 iulie 2013 (numai pentru anii terminali).

Videotransmisie conferinta Evaluarea patologiei valvulare aortice: de la ecocardiografie la interventia chirurgicala

In cursul zilei de miercuri 26 Iunie, incepand cu orele 10 va avea loc videotransmisia de la Spitalul San Gaudenzio din Novara, tema conferintei fiind evaluarea patologiei valvulare aortice: de la ecocardiografie la interventia chirurgicala.

Transmisia este dedicata Universitatii Oradea si Sibiu;

Va asteptam cu drag in sala de curs a Spitalului Clinic Municipal.

Detalii aici

Hotarire Senat – a treia examinare

Tabere studențești 2013

Facultatea de Medicină şi Farmacie a primit pentru vacanţa de vară 2013 un număr de 2 locuri – pentru cazuri sociale şi 16 locuri – pentru studenţii cu rezultate deosebite la învăţătură în anul precedent de şcolarizare, pentru programul „Tabere Studenţeşti”.

De aceste locuri pot beneficia:
Studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ de zi, ce sunt finanţaţi de la bugetul de stat, din ciclurile de licenţă şi masterat, integralişti (studenţi care au promovat la toate disciplinele de studiu din anul anterior de şcolarizare), în vârstă de până la 35 de ani (în cazul studenţilor cazuri sociale ierarhizarea se face pe baza criteriilor sociale, criteriul de student-integralist nu se aplică):

  1. Cazuri sociale – studenţi orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale;
  2. Studenţii cu rezultate deosebite obţinute la învăţătură în anul precedent de şcolarizare (în pondere de minim 85%), cei care au avut activităţi în cadrul organizat al universităţilor, la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice şi sportive (în pondere de maxim 15%);

Studenţii care doresc ocuparea unui loc în „Tabere Studenţeşti” vor completa şi vor depune la secretariatul facultăţii o cerere tip (Anexa 4), în perioada 18 – 24 iunie 2013. Cererile vor fi semnate de studenţi, vor fi însoţite de documentele justificative care atestă implicarea în activităţi extracurriculare şi vor primi un număr de înregistrare de la facultăţi (după această data NU se mai primeşte nici o cerere).

Cererile tip depuse de către studenţi vor fi completate cu informaţii aferente fiecărui student, semnate şi ştampilate de către secretariatul facultăţii.

Anexa 4 – cererea tip se poate lua de la secretariat sau se poate descărca de aici

NORME privind repartizarea locurilor in Taberele studentești pe perioada vacanței de vară 2013, pentru studentii inscriși la cursurile de zi în instituțiile de învățământ superior de stat 

 

***

Lista cu studentii care au depus cereri pentru tabere – vara 2013

Comisia de analiza a cererilor pentru tabere – vara 2013

Proces verbal – Studenții care beneficiază de locuri în tabere – vara 2013

Proces verbal – Studenții care beneficiază de locuri în tabere – vara 2013 – REZERVE

Anunt repartizare locuri tabere vara 2013

FINAL – REPARTIZAREA STUDENTILOR IN TABERE – VARA 2013 – SERII, LOCATII si PERIOADA

Videoconferinta Ecocardiografie si chirurgie cardiaca live

Spitalul San Gaudenzio din Novarra organizeaza in colaborare cu Universitatea Oradea si Universitatea Sibiu un curs de evaluare a pacientului coronarian post infarct miocardic, cu demonstratii live de ecocardiografie si transmitere din sala de interventie chirurgicala- destinat medicilor specialisti si rezidenti cardiologi, medicina interna
si studenti.

Transmisia va avea loc Miercuri 19 Iunie in sala de curs a spitalului Clinic Municipal “Gavril Curteanu”, cu incepere de la ora 10.

Download Programul videoconferintei.

Informare interviu Burse de studii pentru semestrul II la Klinikum Ingolstadt, Germania

În data de 26.07.2013, ora 12.00, în sala de consiliu a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea va avea loc interviul pentru accesarea burselor de studii pentru semestrul 1 și 2 ale viitorului an universitar (2013-2014) la Klinikum Ingolstadt, Germania.

Bursele de studii sunt adresate studenţilor de la MG IV MG V şi MG VI (doar primul semestru), atât studenţilor care nu au mai beneficiat de acest tip de bursă până în acest moment cât şi studenţilor care au mai fost cu bursă de studii la Klinikum Ingolstadt. Interviul se va ţine în faţa domnului Prof. Babur Aydeniz (şef de program din partea Klinikum Ingolstadt, şef de secţie Ginecologie – Klinikum Ingolstadt).

Termenul limită de înscriere la bursele de studiu este 31.06.2013, dată până la care vă rugăm să trimiteţi scrisorile de intenţie și CV-urile personale (în limba germană, format pdf) la adresa de email: burseingolstadt@gmail.com. În scrisoarea de intenţie, fiecare student va specifica și semestrul în care dorește bursă la Klinikum Ingolstadt.

Pe lângă interviul susţinut exclusiv în limba germană, va conta foarte mult si situaţia școlară din anii precedenţi.

Lista documentelor care trebuiesc pregătite pentru dosarul de bursă pentru Klinikum Ingolstadt – link: (https://www.klinikum-ingolstadt.de/beruf-und-karriere/berufseinsteiger/studium/studenten-der-universitaet-oradea/): Personalbogen – formular tip descarcat de pe linkul de mai sus adeverinta de student– formular tip descarcat de pe linkul de mai sus fotografie copie pasaport asigurare medicala asigurare medicala internationala scrisoare de intentie (limba engleză şi germană) curriculum vitae (limba engleză şi germană)

Persoana de contact: Dr Ciprian Borza – 0723123500

Al III-lea Congres dedicat Cercetarii Stiintifice Psihiatrice din Romania, 6-8 iunie 2013, Oradea, Romania


Download ca PDF