Home » 2016 » November

Monthly Archives: November 2016

Recent Posts

Anunt Important – Repartitia rezidentilor in Centrul Universitar Oradea

Download

Campania InfoDiabet – Organizat de către studenții farmaciști voluntari din cadrul Asociatiei Studentilor Farmacisti Oradea

“În zilele noastre, diabetul a ajuns să fie una din cele mai răspândite boli endocrine din România, un număr tot mai mare de persoane suferind de această afecţiune. Campania InfoDiabet a avut drept scop informarea și educarea populației cu privire la această patologie.

Prin urmare, în data de 15 noiembrie, voluntarii noștri au măsurat indicele glicemic, au aplicat chestionare si au oferit informații utile pacienților, în incinta a 13 farmacii din oraș. De asemenea, în data de 16 noiembrie am realizat împreună un flash-mob, simbol al susținerii noastre pentru lupta împotriva acestei boli.

Dorim să mulțumim tuturor celor implicați în această campanie, în special cadrelor didactice care și-au oferit sprijinul necondiționat în realizarea acesteia.

Mulțumim colaboratorilor noștri: Universitatea din Oradea, Facultatea de Medicină și Farmacie, Colegiul Farmaciștilor Bihor și Direcția Județeană de Sănătate Publică Bihor și tuturor specialiștilor care ne-au îndrumat pe perioada desfășurării acestei campanii.”

ASFO

foto-info-diabet-16-noi

Afis concert – Daruieste un zambet – 10.12.2016

afis-provizoriu

Listele cu beneficiarii de reducere OTL 2016/2017 semestrul I

Conform H.C.L. nr.340/2016, Anexa 3 s-a aprobat decontarea din bugetul local a facilităților acordate la transportul public local pentru următoarele categorii de persoane:

”c) Subvenționarea de la bugetul local, cu 100% a tarifului unui abonament lunar pentru studenții orfani sau proveniți din casele de copii pe tot parcursul anului universitar”

Studenții care se încadrează în această categorie, beneficiază direct de subvenție 100% din bugetul local și nu vor mai depune cerere de reducere 50% la facultate.

Pentru eliberarea abonamentelor subvenționate 100% din bugetul local trebuie să se prezinte la sediul OTL (str. Atelierelor, nr.12 – Oradea) cu următoarele documente justificative:

– Copie după carnetul de student vizat la zi și carnetul în original;

– Copie după certificatul de naștere;

– Copie după certificatul de deces al părintelui;

– Adeverință de la centrul de plasament;

– Copie a cărții de identitate a părintelui care trăiește;

– Alte documente justificative

Download

Anunt pentru studentii anului I – Bursele Telekom

A N U N Ț Pentru studenții anului I mai sunt 10 zile de înscriere la Bursele Telekom*, proiectrealizat de Telekom Romania.*

CONDIŢII DE ELIGIBILITATE*

Sunt eligibile de a participa la Concurs persoanele care îndeplinescurmătoarele condiții:

– persoane fizice de cetățenie română;

– vârsta maximă de 30 de ani;

– au absolvit examenul de bacalaureat într-o instituţie de învăţământpentru studii medii (liceu sau colegiu tehnic) din România sau din altă ţară;

– *sunt admisi într-o instituţie de învăţământ superior de statacreditat din România, la categoriile “fără plată” sau „cu plată”, lazi, indiferent de profil, în anul I licenţă, nu master sau doctorat;

*- transmit aplicatia de înscriere completata integral şi corect, pânăla data de 10 noiembrie 2016, ora 18:00 inclusiv (data de trimitere înwebsite-ul http://www.burseletelekom.ro/);

– nu au venituri din alte surse (ex: contract de muncă sau contractde colaborare), cu excepţia veniturilor din alte burse sau a veniturilordin stagiaturi;- nu au beneficiat de Bursele Telekom în alţi ani.

Bursele vor fi acordate pe *perioada anului universitar 2016-2017 (9luni), **iar cuantumul unei burse este de 1.250 lei.

****CONDIŢII DESFĂŞURARE CONCURS:*

* Perioada de înscrieri:*10 octombrie, ora 00:00**- **10 noiembrie    2016*, *ora 18:00.*

* Aplicaţia de înscriere se va încărca direct pe site-ul http://www.burseletelekom.ro/ , în secţiunea    Aplicaţii.

* Aplicaţia de înscriere la Concurs trebuie să aibă corect completate    toate câmpurile afişate şi următoarele documente trebuie să fie    încărcate în aplicaţie:

*Curriculum Vitae **– maxim 2 pagini în format A4 – încărcat în        site în format pdf sau Word maximum 500 kb.*

*Adeverinţă de student **în care să fie precizată facultatea,        anul de studiu în care studentul este admis şi notele de        admitere în facultate – copie scanată a originalului, încărcată        pe site în format jpg, tiff sau pdf, avand dimensiune de maximum 500 kb.*

* Documentele mai sus menţionate trebuie încărcate în aplicaţia de    înscriere în limba română.