Home » 2017 » April

Monthly Archives: April 2017

Recent Posts

ANUNȚ – Tabere studențești – vacanța de vară 2017

Studenții care doresc să meargă în ”tabere studențești” pentru perioada vacanței de vară, pot depune la secretariatul facultății o cerere individuală (Anexa 4) în perioada: 10 mai – 22 mai 2017 sau o pot trimite la adresa de e-mail: lsuta@uoradea.ro (în aceeași perioadă).

Termenul limită de depunere al cererilor pentru ocuparea unui loc în cadrul:  Programului ”Tabere Studențești 2017” este: 22 mai 2017, orele 1500.

Normele privind repartizarea locurilor în taberele studențești precum și CEREREA INDIVIDUALĂ (Anexa 4)  se găsesc mai jos:

Beneficiarii de locuri gratuite sunt: Studenții integraliști (care au promovat toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare) în vârstă de până la 35 de ani în conformitate cu Legea Tineretului 350/2006, art.2, alin 2, lit.a). În cazul categoriei, studenți cazuri sociale, criteriul de student-integralist NU SE APLICĂ!

Invitatie inscriere Cross si Zumba

Cu ocazia evenimentului “Rolul studentului medicinist in promovarea sanatatii prin sport si nutritie”, ASMO si ASSO organizeaza vineri, 28.04.activitati sportive de tipul cross si zumba in parcul 1 decembrie. Avem placerea de a va invita sa ne onorati prin participarea la una din aceste 2 activitati. Oricine e binevenit! Promitem multe surprize, muzica si voie buna! Inscrierile se fac la linkul : Inscriere CROSS/ZUMBA

Conferinta – Rolul studentului medicinist in promovarea sanatatii prin sport si nutritie – AULA FMF/ Sala M1 FMF – 26-28 Aprilie 2017