Home » 2019

Yearly Archives: 2019

Recent Posts

Procedura operațională privind elaborarea lucrării de finalizare a studiilor

Download PDF

Structura anului universitar 2020-2021

Download PDF

Ofertă Burse M.E.C. 2020-2021

Ministerul Educației și Cercetării, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, anunță lansarea concursurilor naționale pentru acordarea burselor de studii sau cercetare în străinătate, oferite de alte state în baza documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral, pentru anul universitar 2020/2021.

Bursele sunt oferite pentru:

  • studii universitare de licență/de masterat/de doctorat;
  • stagii de cercetare/specializare (cu durata de 3 – 10 luni);
  • cursuri de vară

Persoanele care doresc să obțină o bursă de studii în străinătate oferită de M.E.C., prin Agenția de Credite și Burse de Studii, trebuie să participe la concursurile naționale pentru acordarea burselor de studii în străinătate.

Informații privind ofertele pentru anul universitar 2020/2021 (condițiile de eligibilitate, termene limită de transmitere a dosarelor, numărul și tipul burselor oferite, etc.) se găsesc în Comunicatele de presă care vor fi afișate pe site-ul www.roburse.ro la secțiunea Burse/Acord bilateral.

Pentru informații, datele de contact sunt:

Site: www.roburse.ro

Adresa: Str.Caransebeș, nr.1, etaj 7, sector 1, București (Sediul A.C.B.S.)

Telefon: 021/310.19.05

Fax: 021/310.22.17

Mail: burse@roburse.ro

Liste studenți beneficiari de Burse de ajutor social ocazional – sem. I, an universitar 2019/2020

Download PDF

Anexă la Regulamentul privind activitatea profesionala a studentilor in baza sistemului european de credite transferabile (ECTS) an universitar 2019/2020

Download PDF

Proiecte de Crăciun – ASMO

Saluut!! La fel ca si anul trecut am vrea sa inveselim cativa omuleti de Craciun😁🤗🤗 Avem 2 initiative, dupa cum se vede si in anunt:

1) Casa de langa spital- “Anul acesta ASMO susține proiectul “ Casa de lângă spital “ un apartament dotat și utilat , dat in folosință gratuită pacienților oncologici și famililor acestora . Dacă doriți sa ajutați , va așteptăm la sediul ASMO unde puteți aduce : Produse de igienă personală, detergent de rufe, vase,conserve, paste, orez, biscuiti, cafea, zahar, pungi, saci gunoi, servetele de maini, hartie igienica, papuci de casă mărimi mai mari, halate de casă mărimi mai mari, lenjerii albe (90×200, 140×200, 160×200), prosoape albe.”

2) Adopta o scrisoare-
Necesar:
– caciuli, fulare, manusi
– sosete iarna copii (set)
– cani de craciun
– periuta de dinti si pasta de dinti
Orice pozitie alegeti din necesarul de mai sus important este ca in total sunt 200 de copii, iar cutiile vor fi uniformizate, adica toate la fel la continut.

Ex: daca alegeti pozitia caciuli atunci 200 de caciuli etc…

In acest an cadourile vor contine aproximativ aceleasi lucruri, pentru ca anul trecut din cate am inteles unii copii au fost putin suparati ca altii aveau cadouri mai frumoase, fapt pt care mergem pe uniformizarea cadourilor. Nu este obligatoriu sa cumparam chiar toate lucrurile de mai sus, dar ce cumparam sa fie de 200 de bucati (ex: 200 de caciuli).

Coordonatori :
1. Casa de lângă spital -Tolas Bogdan
2. Adopta o scrisoare – Raul Balint

Haideti sa facem sarbatorile unor oameni mai frumoase!!🤗🤗

ANUNȚ IMPORTANT! Alegeri Consiliu FMF – studenți

Download PDF

Proces verbal selectie grup tinta II – Proiect “Antreprenor pentru viitor”

Download PDF

Componența Consiliului servicii studențești și sociale pentru anul universitar 2019/2020 Universitatea din Oradea

Download PDF

Lista privind selectia a III-a a studentilor de la FMF Oradea pentru acordarea burselor Erasmus+ Study Mobility si Study Placement pentru anul universitar 2019/2020

Download PDF

Contestatiile se pot depune la secretariatul facultatii pana in 08.11.2019 ora 15:00