Home » Evenimente

Category Archives: Evenimente

Recent Posts

Finala concursului “Micii santari” UMF Tirgu Mures 12-14 Iulie 2018

Programul „Micii sanitari”  organizat de Federația Asociațiilor în Medicină din România (FASMR) constă în abordarea interactivă și atractivă a diferitelor domenii ale educației pentru sănătate. 
La nivel local, pe parcursul mai multor săptămâni, voluntarii asociatiei ASMO sub indrumarea domnului doctor Pop Ovidiu, le prezintă elevilor lecții despre alimentația sănătoasă, anatomie și fiziologie, igienă și măsuri de prim ajutor. La sfârșitul perioadei de predare, elevii susțin concursul, iar în urma punctajelor obținute, aceștia se califică în faza națională.

Astfel, anul acesta, faza națională a concursului va avea loc la UMF Tîrgu Mureș in perioada 12-14 iulie la care vor participa 47 de elevi ai claselor II-IV din Oradea, București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Tîrgu Mureş, Timişoara și Craiova. 

Pe lângă concurs, copiii vor avea parte și de activități interactive, jocuri și seri sociale, în campusul UMF Tîrgu Mureș.
 
Urăm mult succes atât celor 6 elevi calificați la etapa locala care reprezintă Oradea cât si voluntarilor care ii însoțesc. Totodată dorim să felicităm întreaga echipă de voluntari pentru munca depusă în cadrul acestui proiect.

unnamed

20180326_081801 20180326_082037

Școala de Vara de Somnologie 6-7 iulie 2018

Click aici pentru detalii despre eveniment incluzand taxa de participare, programul stiintific, locatia.

med-somnologie

Conferinta – Actualitati in diagnosticul si tratamentul patologiei prostatice 21-23 iunie 2018

unnamed

Selecția în cadrul programului Erasmus+ personal didactic, didactic-auxiliar și nedidactic pentru anul universitar 2018/2019

Conținutul dosarului:

 • Anexa 1 (program de predare/formare) semnat și ștampilat de ambele părți, în copie sau în original. Formularul valabil pentru anul universitar 2018/2019 care se poate descărca de pe site-ul uoradea.ro-relatii internationale-burse Erasmus-mobilitati personl (de două tipuri: ”staff training și staff teaching);
 • Fișa individuală completată la toate rubricile;
 • Copie după carte identitate;
 • CV în format Europass (fără publicații);
 • Contul IBAN al contului EURO deschis la Banca Transilvania.

Selecția candidaților:

Selecția candidaților va avea loc în data de 04.07.2018 ora 1400 la sediul Facultății de Medicină și Farmacie, sala: Consiliu facultate (prezența candidaților este obligatorie)

 

III. Depunerea dosarelor:

Dosarele se vor depune la sediul facultății până la data de 04.07.2018 ora 1000

Sala – DECANAT, la doamna Liliana Drugaș

 

Acordurile încheiate între Universitatea din Oradea-Facultatea de Medicină și Farmacie și Universitățile din străinătate pot fi consultate în tabel: https://www.uoradea.ro/Erasmus+Plus+-+Mobilit%C4%83%C8%9Bi+-+Acorduri

 

 

Comisia Burse ERASMUS+ F.M.F.

Invitatie pentru sustinerea Denisei – studenta la Facultatea de Medicina si Farmacie

Cu deosebit respect, echipa de organizare formata din studentii UO,  vă invită să luați parte la evenimentul  „Seara de Film Caritabilă”, ce va avea loc în data de 6 iunie, începând cu orele 21:00 în Campusul Universității din Oradea.

Aceste tip de eveniment (afis atasat) este o premiera si este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru tratatmentul Denisei Lazău, bolnavă de leucemie limfoblastică B și care urmează să-și continue tratamentul în Statele Unite ale Americii, costuriile fiind extrem de mari.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Vă mulțumim anticipat!

Cu respect,

Echipa de organizare!

P.S. Vă rugăm să confirmați participarea la următorul mail: popcristina54@gmail.com

 

denisa-06-06-2018

Curs postuniversitar de Electrocardiografie – pentru medici de medicină generală și medici rezidenți – 8 Iunie – 9 Iunie 2018

Vineri 8 iunie 2018,  Sala: AULA Facultății de Medicină și Farmacie

 1. Electrocardiograma normală; hipertrofii atriale și ventriculare – Prof.univ.dr. Mircea Popescu – ora 1400
 2. Ischemia și infarctul miocardic – Șef de lucrări dr. Florin Maghiar – ora 1500
 3. Aritmii cardiace – Conf.univ.dr. Katalin Babeș – ora 1600

 

Sâmbătă 9 iunie 2018 Sala: M1 a Facultății de Medicină și Farmacie

 1. Tulburări de conducere atrio- ventriculare; electrocardiograma în cardiostimulare – Conf.univ.dr. Adriana Sălajan – ora 900
 2. Sindroame de pre-excitație ventriculară – Conf.univ.dr. Adriana Sălajan – ora 1000
 3. ECG și tulburări de ritm la sportivi – Prof.univ.dr. Mircea Popescu – ora 1100

Cursul este creditat cu 12 puncte EMC

Taxa de curs este 25 lei pentru medici rezidenți, 50 lei pentru medici specialiști, 80 lei pentru medici primari și 50 lei pentru medici pensionari

Taxa se poate achita la sediul facultății, str.P-ța 1 Decembrie, nr.10 – Oradea, etaj I, secretariat MASTER (d-na secretară Pente Doina)

Saptamana carierei la Universitatea din Oradea – 15-18 mai 2018

În perioada 15-18 mai 2018 în campusul universității va avea loc „Săptămâna Carierei la Universitatea din Oradea”. Evenimentul va fi organizat de Centrul de Servicii privind Cariera al UO cu colaborarea organizațiilor studențești și a mediului de afaceri local. Evenimentul propune un program (vezi link) extins cu acțiuni care se desfășoară la Biblioteca UO, la Filarmonica de Stat Oradea precum și în alte spații din campusul studențesc (Select Student).

Sunt invitați să participe studenți ai universității dar și orădeni care sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc să participe la atelierele și manifestările cuprinse în program.

DETALII / PROGRAM / FORMULARE DE ÎNSCRIERE / FB EVENT / SITE

Curs postuniversitar – Antibioterapia de la A la Z

În zilele de 11-12.05 2018 , în Aula FMF Oradea se va desfășura cursul postuniversitar – Antibioterapia de la A la Z, organizat de UMF Iuliu Hațieganu din Cluj Napoca și coordonat de doamna conferențiar univ.dr .Mihaela Lupse.

Taxa de curs este de 150 lei, plata se poate face și prin virament bancar în beneficiul UMF ”Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, cod fiscal: 4288047, număr de cont cont RO67TREZ21620F331700XXXX deschis la Trezoreria Cluj-Napoca, cu specificarea pe ordinul de plată a numelui cursantului, titlului cursului și a numărului de ordine corespunzător cursului solicitat, (Curs 35: Antibiotice de la A la Z).

Cursul este creditat cu 30 de puncte EMC.

Cu respect,
Conducerea FMF

 

Programul cursului

Fisa de inscriere

Dispozitia de plata

Universitatea Altfel – 21 aprilie 2018

universitatea-altfel-2018

Zilele Educatiei Medicale

01_small

02_small

03_small

04_small

05_small

06_small

07_small

08_small

09_small

10_small
conferinta-1

conferinta-2

conferinta-3

conferinta

workshop-anorexia-si-bulimia-1

workshop-anorexia-si-bulimia-2