Home » Info studenti

Category Archives: Info studenti

Recent Posts

Programarea Examenelor semestrul I, an universitar 2017/2018 – 22 ianuarie 2018 – 10 februarie 2018


Download fisier PDF

Curs Postuniversitare De Perfectionare Profesionala – Dezechilibre redox în condiţii patologice: modele şi metode de evaluare.

Codul cursului: 103

Data desfășurării: 17.01.2018- 20.01.2018

Cursul se crediteaza cu 20 puncte EMC

Organizat de catre: UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca in colaborare cu Facutatea de Medicina si Farmacie, Universitatea din Oradea

Cadrele didactice din cadrul Disciplinei Fiziologie, UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si cadrele didactice din cadrul Departamentului Discipline Preclinice, Facultatea de Medicina si Farmacie, Universitatea din Oradea

Cadrul didactic de predare:

Coordonator:Prof. Dr. Filip Adriana

Colaboratori: Prof. Dr. Clichici Simona, Prof. Dr Suciu Soimita, Sef Lucr Dr Irina Chis

Departamentul de Discipline Preclinice, Universitatea de Medicina Oradea

Cadrul didactic de predare:

Coordonator: Prof. Dr Mariana Muresan

Colaborator: Conf. Dr Otilia Micle

Locul desfasurarii: Facultatea  de Medicina si Farmacie Oradea

Durata: 20 ore teoretice + 3 ore de evaluare finala

Pretul cursului: 100 Ron

Data desfasurarii: 17.01.2018- 20.01.2018

Adresabilitate: biologi, chimisti, medici rezidenti gastroenterologi, medici rezidenti medicina de interne

Plata se poate face prin virament bancar în beneficiul UMF ”Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, cod fiscal: 4288047, număr de cont cont RO67TREZ21620F331700XXXX deschis la Trezoreria Cluj-Napoca, cu specificarea pe ordinul de plată a numelui cursantului, titlului cursului şi a numărului de ordine corespunzător cursului solicitat, conform datelor din oferta de cursuri.

Student strain in Romania – Mazen Bayadsi, Israel

Universitatea din Oradea se află în topul celor mai prestigioase universităţi din România. Conform datelor unui raport realizat în cursul anului trecut de Ministerul Educaţiei.

Universitatea din Oradea se află în topul celor mai prestigioase universităţi din România. Conform datelor unui raport realizat în cursul anului trecut de Ministerul Educaţiei, aceasta se află pe locul opt din 20, la egalitate cu universităţi din alte oraşe precum Ploieşti, Constanţa, Sibiu şi cu Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea a fost înfiinţată destul de recent, în anul 1991 şi se află într-o clădire impozantă, chiar în centrul oraşului. Iar pragul acestei clădiri nu este trecut numai de studenţi din România, ci şi din alte ţări. Unul dintre aceştia este Mazen Bayadsi, din Israel, student în anul al II-lea, secţia engleză, a cărui poveste o aflăm astăzi. “Am ales România pentru că îmi doresc o experienţă nouă în această ţară ca student internaţional şi să cunosc doctorii din ţara mea, care au studiat aici şi au devenit foarte buni specialişti. De exemplu, am un membru din familia mea care a studiat în Oradea şi m-a sfătuit să studiez aici, după ce am terminat liceul. Sistemul de învăţământ din ţara mea este aproximativ la fel cu cel din România. Doar limba de predare este diferită.”

 

Sursa Radio Romania International http://rri.ro/ro_ro/mazen_bayadsi_israel-2573947

Masa anatomica virtuala SECTRA

La Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea a fost achiziționat un sistem interactiv de învățare și vizualizare 3D, fiind prima facultate din România care deține un astfel de instrument modern!

Sistemul SECTRA este un instrument inovator care are ca scop îmbunătățirea programelor de formare a viitorilor medici.
Acest sistem se bazează pe portalul informațional care asigură vizualizarea, stocarea, prelucrarea dar și comunicarea și transferul de date între toate conturile de utilizatori. Conexiunea la Cloud se realizează prin internet.

Vizualizarea se realizează prin imagini 3D obținute prin sistem PACS de la CT, RMN, MX și RX, precum și prin imagini clinice sau clipuri video din orice altă sursă.
Atlasul de anatomie virtuală intergrat în sistemul Sectra permite vizualizarea interactivă a peste 4600 de structuri anatomice, animații cu toate segmentele sistemului osteoarticular și musculatura aferentă, patologii comune, precum și teste pentru verificarea cunoștințelor.

VH Director, modulul de disecție virtuală, este reprezentarea unui cadavru real, secționat cu microtomul, fiecare secțiune fiind fotografiată. Imaginile obținute au fost suprapuse pentru a recompune virtual corpul uman.

Modulul de anatomie patologică conține multiple imagini din cazuri reale. Imaginile sunt in format RAW la cea mai bună rezoluție, putând fi observate detalii la nivel de nucleu celular.

Brosura SECTRA

Structura anului universitar 2018/2019

Tabel cu studentii beneficiari de burse sociale sem. I 2017/2018


Download PDF

Lista studenților care au datorie față de Universitatea din Oradea, reprezentând contravaloarea cardului OTL reîncărcat gratuit în luna ianuarie 2014


Download PDF

Lista cu studenții care și-au depus pentru decontare tichetul OTL dar nu și-au ridicat banii de la casieria universității


Download PDF

4th December 2017 – Oradea’s foreign student meeting – Colours of diversity

Balul Bobocilor Medicinisti 2017

balul-bobocilor-2017