Home » Evenimente » Finala concursului “Micii santari” UMF Tirgu Mures 12-14 Iulie 2018

Finala concursului “Micii santari” UMF Tirgu Mures 12-14 Iulie 2018

Programul „Micii sanitari”  organizat de Federația Asociațiilor în Medicină din România (FASMR) constă în abordarea interactivă și atractivă a diferitelor domenii ale educației pentru sănătate. 
La nivel local, pe parcursul mai multor săptămâni, voluntarii asociatiei ASMO sub indrumarea domnului doctor Pop Ovidiu, le prezintă elevilor lecții despre alimentația sănătoasă, anatomie și fiziologie, igienă și măsuri de prim ajutor. La sfârșitul perioadei de predare, elevii susțin concursul, iar în urma punctajelor obținute, aceștia se califică în faza națională.

Astfel, anul acesta, faza națională a concursului va avea loc la UMF Tîrgu Mureș in perioada 12-14 iulie la care vor participa 47 de elevi ai claselor II-IV din Oradea, București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Tîrgu Mureş, Timişoara și Craiova. 

Pe lângă concurs, copiii vor avea parte și de activități interactive, jocuri și seri sociale, în campusul UMF Tîrgu Mureș.
 
Urăm mult succes atât celor 6 elevi calificați la etapa locala care reprezintă Oradea cât si voluntarilor care ii însoțesc. Totodată dorim să felicităm întreaga echipă de voluntari pentru munca depusă în cadrul acestui proiect.

unnamed

20180326_081801 20180326_082037