Home » Cercetare » Free Trial deschis la BMJ.com and BMJ Journals Collection

Free Trial deschis la BMJ.com and BMJ Journals Collection

SC E-nformation SRL si BMJ (British Medical Journals) va ofera o perioada de acces gratuit pentru revistele medicale ale editurii.
Perioada de acces este 14 ianuarie – 13 februarie 2013.

BMJ.com este o revista medicala internationala, cu aparitie saptamanala, adresata medicilor. Furnizeaza o abordare inovatoare si inteligenta a principalelor probleme medicale si s-a consacrat ca parte integranta a industriei medicale inca de la infiintarea sa, acum 150 de ani. Pagina web a BMJ.com este actualizata zilnic, oferind accces pentru aproape un milion de utilizatori la cercetarea stiintifica originala si la o selectie de articole publicate anterior in revistele BMJ.
BMJ Journals Collection cuprinde 22 de titluri medicale importante din domeniile: specialitati clinice, sanatate publica si evidence-based medicine. Articole din revistele publicate de BMJ sunt autorizate si recenzate de experti de renume mondial din domeni, acopera toate domeniile medicale si contin cele mai recente progrese din practica clinica și de cercetare.
Accesati: http://journals.bmj.com/ 

Puteți accesa materialele promoționale (ghiduri de utilizare, buletine informative, template-uri, postere) pentru toate produsele BMJ aici:
http://group.bmj.com/group/subscriptions-and-sales/product-training-and-userguides/group/subscriptions-and-sales/product-training-and-userguides/promotional-tools

Mai multe informatii aici