Home » Info studenti » Informare interviu Burse de studii pentru Klinikum Ingolstadt, Germania – an universitar 2014/2015

Informare interviu Burse de studii pentru Klinikum Ingolstadt, Germania – an universitar 2014/2015

În data de 17.05.2014, ora 12.00, în sala de consiliu a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea va avea loc interviul pentru accesarea burselor de studii pentru semestrul 1 și 2 ale viitorului an universitar (2014-2015) la Klinikum Ingolstadt, Germania.

Bursele de studii sunt adresate studenţilor de la MG IV MG V şi MG VI (doar primul semestru), sectiile limba romana si engleza, atât studenţilor care nu au mai beneficiat de acest tip de bursă până în acest moment cât şi studenţilor care au mai fost cu bursă de studii la Klinikum Ingolstadt.

Interviul se va ţine în faţa domnului Prof. Babur Aydeniz (şef de program din partea Klinikum Ingolstadt, şef de secţie Ginecologie – Klinikum Ingolstadt).

Termenul limită de înscriere la bursele de studiu este 11.05.2014, dată până la care vă rugăm să trimiteți scrisorile de intenție și CV-urile personale (în limba germană, format pdf) la adresa de email: burseingolstadt@gmail.com. În scrisoarea de intenție, fiecare student va specifica și semestrul în care dorește bursă la Klinikum Ingolstadt.

Pe lângă interviul susținut exclusiv în limba germană, va conta foarte mult si situația școlară din anii precedenți care se va lua de la secretariatul FMFO.

Persoana de contact: Dr Ciprian Borza – 0723123500