Home » Info studenti » Informare interviu Burse de studii pentru semestrul II la Klinikum Ingolstadt, Germania

Informare interviu Burse de studii pentru semestrul II la Klinikum Ingolstadt, Germania

În data de 26.07.2013, ora 12.00, în sala de consiliu a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea va avea loc interviul pentru accesarea burselor de studii pentru semestrul 1 și 2 ale viitorului an universitar (2013-2014) la Klinikum Ingolstadt, Germania.

Bursele de studii sunt adresate studenţilor de la MG IV MG V şi MG VI (doar primul semestru), atât studenţilor care nu au mai beneficiat de acest tip de bursă până în acest moment cât şi studenţilor care au mai fost cu bursă de studii la Klinikum Ingolstadt. Interviul se va ţine în faţa domnului Prof. Babur Aydeniz (şef de program din partea Klinikum Ingolstadt, şef de secţie Ginecologie – Klinikum Ingolstadt).

Termenul limită de înscriere la bursele de studiu este 31.06.2013, dată până la care vă rugăm să trimiteţi scrisorile de intenţie și CV-urile personale (în limba germană, format pdf) la adresa de email: burseingolstadt@gmail.com. În scrisoarea de intenţie, fiecare student va specifica și semestrul în care dorește bursă la Klinikum Ingolstadt.

Pe lângă interviul susţinut exclusiv în limba germană, va conta foarte mult si situaţia școlară din anii precedenţi.

Lista documentelor care trebuiesc pregătite pentru dosarul de bursă pentru Klinikum Ingolstadt – link: (https://www.klinikum-ingolstadt.de/beruf-und-karriere/berufseinsteiger/studium/studenten-der-universitaet-oradea/): Personalbogen – formular tip descarcat de pe linkul de mai sus adeverinta de student– formular tip descarcat de pe linkul de mai sus fotografie copie pasaport asigurare medicala asigurare medicala internationala scrisoare de intentie (limba engleză şi germană) curriculum vitae (limba engleză şi germană)

Persoana de contact: Dr Ciprian Borza – 0723123500