Home » Info studenti » Mesaj adresat studenţilor din partea dlui Decan Prof.univ.dr. Maghiar Marius Adrian

Mesaj adresat studenţilor din partea dlui Decan Prof.univ.dr. Maghiar Marius Adrian

Dragi studenți ai Facultății de Medicină și Farmacie,

 

Din luna martie 2020 ne desfășurăm activitatea didactică online. Am reușit, astfel, să asigurăm continuitatea formării voastre în condițiile suspendării activităților față în față. Conform ultimelor decizii ale Ministerului Educației și Cercetării, activitatea didactică față în față va putea fi reluată doar în luna septembrie a anului 2020.

În această situație veți susține examenele, de asemenea, online.

Procedura de examen și planificarea examenelor din semestrul II al anului universitar 2019/2020 și de restanță vor fi comunicate prin postarea pe site-ul facultății și prin alte mijloace electronice de comunicare (e-mail șefilor de an, cu care vă rugăm să țineți legătura, precum și cu îndrumătorii/decanii de an ). 

Structura anului universitar 2019/2020 nu se modifică.

Studenții facultății care în acest an universitar trebuie să treacă pragul pentru a promova în următorul an universitar (indiferent de programul de studii), pot trece în următorul an universitar cu un număr de 15 credite restanță pe toți anii de studii. Această derogare de la Regulamentul ECTS se aplică doar pentru anul universitar 2019/2020, după ce se va obține aprobarea Senatului Universitar.

Vă rugăm să fiţi încrezători că facultatea depune toate eforturile pentru ca parcursul vostru profesional să nu fie afectat de noua situaţie.

 

 

Decan,

Prof.univ.dr. Maghiar Marius Adrian